Naklíčená slunečnice
- Čerstvost a kvalita plná chuti
Máme klíček ke štěstí. Semínka slunečnice zde, ve vodě z našich vrtů, obohacené o zcela přírodní živiny, propukají životním elánem. Těšte se na lahodnou chuť, která vyšperkuje nejednu polévku, zeleninový či těstovinový salát nebo třeba zdravý koktejl. Máme tu totiž čest se superpotravinou o tolika prospěšných živinách, že vás to rozzáří fyzicky i duševně. Otočte se za sluncem – otočte se pro ni u nás.
Popis produktu
Máme klíček ke štěstí. Semínka slunečnice zde, ve vodě z našich vrtů, obohacené o zcela přírodní živiny, propukají životním elánem. Těšte se na lahodnou chuť, která vyšperkuje nejednu polévku, zeleninový či těstovinový salát nebo třeba zdravý koktejl. Máme tu totiž čest se superpotravinou o tolika prospěšných živinách, že vás to rozzáří fyzicky i duševně. Otočte se za sluncem – otočte se pro ni u nás.
Moje vitamíny
Vitamín A |
Vitamíny E |
Vitamín K |
Vitamín B6 |
Železo |
Vápník |
Draslík |
Hořčík |
Kyselina listová |
Další podobné produkty
Můžete ochutnat v našich bistrech



Recept od Honzy Vorla
Příprava: 15 minut | Vaření: 45 minut | Počet porcí: 2 |
Honza Vorel pro nás stvořil tento gastronomický zážitek a vy si podle jeho receptu můžete tuto pochoutku uvařit i doma. Tohle a mnohem víc obsahuje kuchařka, která již míří do tiskárny a brzy bude k dispozici. V receptu hraje hlavní roli aquaponický pstruh duhový, který vás překvapí svým lahodným měkkým masem. Brambory grenaille (nazývané také zámecké) jsou menší brambory, které jsou skvělé nejen oloupané, ale i uvařené nebo dokonce pečené ve slupce. Pojďme společně s Honzou kouzlit v kuchyni.
Co budete potřebovat?
1 filet ze pstruha | 100 ml bílé víno | 250 g máslo | 3 citrony | mangold | pažitka | brambory grenaille | bylinky (kopr, bazalka)
Jak na to?
Brambory uvaříme doměkka v osolené vodě s bylinkami. Poté je rozdrtíme a orestujeme na másle spolu s mangoldem. Filet ze pstruha opečeme na pánvi na oleji, přidáme bílé víno a uvedeme do varu. Poté přidáme ještě máslo a pošírujeme. Následně filet vyjmeme z pánve a zbavíme ho kůže. Filet osolíme, pokapeme citronovou šťávou a ozdobíme nasekanou pažitkou. Zbylou emulzi z másla v pánvi vaříme do požadované hustoty. Pstruha podáváme s bramborami a mangoldem a poléváme máslovou emulzí.
Proč potraviny od Farmia Food
Můžete se těšit na další akce
