Trvanlivé produkty

Čistě v duchu přírody

Ve Farmia Food jsme se naučili pěstovat rostliny v duchu přírody. Proto vám můžeme nabídnout škálu chutí, které vás budou umět překvapit.

Praha
Brno
Ostrava

Aquaponický sumeček ve vlastní šťávě

  • Čerstvost a kvalita plná chuti

Těmito filety se zavděčíte každému strávníkovi. Dokonce i dětem. Nejen proto, že torpedovité tělo sumečka afrického skrývá minimum kostí, v naší úpravě navíc bezpečně změklých. Zejména pro jeho maso – kouzelně růžové, krásně pevné, chuťově jemné a díky optimálnímu množství tuku plně šťavnaté.

Vážím 130 g

Popis produktu

Popis produktu

Detailní popis produktuTato delikatesa má díky máslu jemnou a nasládlou chuť. Je ideální pro všechny, kteří neholdují výraznému koření a pikantnosti.
Jak produkt používat?Hodí se: Na topinku, jednohubky a jakékoliv pečivo, do salátů, omáček, pomazánek nebo jen tak přímo na lžičku.
Jak produkt skladovat?Skladujte v temnu při teplotě do 30°C a po otevření uchovejte v chladu do 6°C.

Můžete ochutnat v našich bistrech

Recept od Honzy Vorla

Příprava: 15 minutVaření: 45 minutPočet porcí: 2

Honza Vorel pro nás stvořil tento gastronomický zážitek a vy si podle jeho receptu můžete tuto pochoutku uvařit i doma. Tohle a mnohem víc obsahuje kuchařka, která již míří do tiskárny a brzy bude k dispozici. V receptu hraje hlavní roli aquaponický pstruh duhový, který vás překvapí svým lahodným měkkým masem. Brambory grenaille (nazývané také zámecké) jsou menší brambory, které jsou skvělé nejen oloupané, ale i uvařené nebo dokonce pečené ve slupce. Pojďme společně s Honzou kouzlit v kuchyni.

Co budete potřebovat?

1 filet ze pstruha | 100 ml bílé víno | 250 g máslo | 3 citrony | mangold | pažitka | brambory grenaille | bylinky (kopr, bazalka)

Jak na to?

Brambory uvaříme doměkka v osolené vodě s bylinkami. Poté je rozdrtíme a orestujeme na másle spolu s mangoldem. Filet ze pstruha opečeme na pánvi na oleji, přidáme bílé víno a uvedeme do varu. Poté přidáme ještě máslo a pošírujeme. Následně filet vyjmeme z pánve a zbavíme ho kůže. Filet osolíme, pokapeme citronovou šťávou a ozdobíme nasekanou pažitkou. Zbylou emulzi z másla v pánvi vaříme do požadované hustoty. Pstruha podáváme s bramborami a mangoldem a poléváme máslovou emulzí.

Proč potraviny od Farmia Food

Bez chemických hnojiv a postřiků
Geniální chuť a čerstvost
Sklizeno i s kořeny, dodáváno ještě živé
Vlastní bistra, kiosky a rozvozy

Z našeho Instagramu