Trvanlivé produkty

Čistě v duchu přírody

Ve Farmia Food jsme se naučili pěstovat rostliny v duchu přírody. Proto vám můžeme nabídnout škálu chutí, které vás budou umět překvapit.

Praha
Brno
Ostrava

Aquaponická máta lyofilizovaná

  • Čerstvost a kvalita plná chuti

Téhle věhlasné drsňačce se v aquaponických sklenících líbí tak, že je v nich schopna dorůstat do velikosti malých keřů. My říkáme: Jen houšť. Už pro tu její nádherně větrnou, elektrizující kořenitost, která letní drink povýší na povzbudivý elixír a z čajů dělá děla proti nachlazení, zažívacím potížím, stresu nebo nespavosti.

 

Mátě značky Farmia Food bylo dopřáno projevit své přednosti skutečně naplno. Dostalo se jí totiž těch nejlepších podmínek: ideálního světla, tepla, vláhy a dostatku optimálních živin. Uchráněna byl nejen před větrem, ale i před rozmary počasí, nečistotami, škůdci a před veškerou (agro)chemií.

Vážím 3 g

Popis produktu

Výhody lyofilizace

Lyofilizace, také známá jako sušení mrazem, je proces, při kterém se odstraňuje voda z materiálu, jako jsou potraviny, léčiva, bakterie a další, zamrazením a následným odpařováním vody z materiálu pod nízkým tlakem. Tento proces má několik výhod:
Uchování vlastností: Lyofilizace uchovává vlastnosti materiálu, jako jsou chuť, vůně, barva, struktura a nutriční hodnota, což je důležité zejména pro potraviny a léčiva.
Delší trvanlivost: Díky lyofilizaci lze dosáhnout delší trvanlivosti výrobků, protože odstranění vody snižuje riziko růstu mikroorganismů a oxidace.
Lehkost a snadná přeprava: Lyofilizované výrobky jsou lehké a snadno se převážejí a skladují, což znamená nižší náklady na přepravu a skladování.

Můžete ochutnat v našich bistrech

Proč potraviny od Farmia Food

Bez chemických hnojiv a postřiků
Geniální chuť a čerstvost
Sklizeno i s kořeny, dodáváno ještě živé
Vlastní bistra, kiosky a rozvozy

Z našeho Instagramu