Trvanlivé produkty

Čistě v duchu přírody

Ve Farmia Food jsme se naučili pěstovat rostliny v duchu přírody. Proto vám můžeme nabídnout škálu chutí, které vás budou umět překvapit.

Praha
Brno
Ostrava

Aquaponická bazalka citronová lyofilizovaná

  • Čerstvost a kvalita plná chuti

Něco takového se za okny českých domácností jen tak nevidí. Svým pronikavě nasládlým aroma a peprně kořenitým výrazem si bazalka Farmia Food podmaní takové množství těstovin, zeleniny a světlého masa, že by to vydalo na vydání speciální kuchařky.

Tak silná je díky tomu, že dostává přesně to, pro co byla stvořena: dostatek tepla, světla, vlhkosti a čistě přírodních živin. Uchráněna byla nejen před nepříliš oblíbeným větrem, ale i před rozmary počasí, nečistotami, škůdci a také před veškerou (agro)chemií.

Vážím 3 g

Popis produktu

Výhody lyofilizace

Lyofilizace, také známá jako sušení mrazem, je proces, při kterém se odstraňuje voda z materiálu, jako jsou potraviny, léčiva, bakterie a další, zamrazením a následným odpařováním vody z materiálu pod nízkým tlakem. Tento proces má několik výhod:
Uchování vlastností: Lyofilizace uchovává vlastnosti materiálu, jako jsou chuť, vůně, barva, struktura a nutriční hodnota, což je důležité zejména pro potraviny a léčiva.
Delší trvanlivost: Díky lyofilizaci lze dosáhnout delší trvanlivosti výrobků, protože odstranění vody snižuje riziko růstu mikroorganismů a oxidace.
Lehkost a snadná přeprava: Lyofilizované výrobky jsou lehké a snadno se převážejí a skladují, což znamená nižší náklady na přepravu a skladování.

Můžete ochutnat v našich bistrech

Proč potraviny od Farmia Food

Bez chemických hnojiv a postřiků
Geniální chuť a čerstvost
Sklizeno i s kořeny, dodáváno ještě živé
Vlastní bistra, kiosky a rozvozy

Z našeho Instagramu