Zkuste přírodní rybí kolagen. Zpomaluje stárnutí, bojuje proti vráskám i celulitidě

Zkuste přírodní rybí kolagen. Zpomaluje stárnutí, bojuje proti vráskám i celulitidě
Zdravá a mladá pleť, krásné vlasy i pevné kosti. Jak udělat něco pro sebe a zároveň jít čistě přírodní cestou? Podpořte tvorbu kolagenu, který tvoří až 30 % proteinů v našem těle. Kolagenu z ryb se určitě nemusíte bát. Ryby nejsou vůbec cítit, naopak má jemné příjemné aroma máty z aquaponických farem na Moravě.

Kolagenový boom, jeho účinky a proč se označuje za super látku

Rybí kolagen si rádi doplní nejen ti, kteří chtějí mít krásnou pleť. Často bývá součástí výživy pro sportovce. Přírodní složení totiž podporuje regeneraci kloubů, vlasů i pokožky.

Díky šetrné metodě zpracování, sušení mrazem, se zachovává vysoká kvalita a získává se čistý kolagen. S takto získaným kolagenem tělo pracuje jako se svým vlastním a díky tomu je i perfektně stravitelný. Obsahuje klíčové aminokyseliny jako je glycin, prolin a hydroxyprolin, podporující zdraví kloubů, pokožky i vlasů.

Jediná kostička (30 mg) lyofilizovaného kolagenu tak odpovídá 3 000 mg kolagenového gelu. To už je dostatečná denní dávka pro dospělého zdravého člověka.

FISHCOLL, rybí kolagen vyrobený na českých aquaponických farmách

Rybí kolagen s jemným aroma máty je vyráběný čistě z ryb chovaných na aquaponických farmách v České republice. Tato produkce splňuje nejpřísnější kvalitativní požadavky a je šetrná k přírodě. Způsob chovu a výroby eliminuje možnosti kontaminace.

Inovativní metoda aquaponie spojuje rostliny a ryby ve vzájemné symbióze. Ryby rostlinám poskytují živiny, zatímco rostliny čistí vodu pro ryby. Výsledkem je tak zdravé prostředí pro ryby a kvalitní surovina pro výrobu kolagenu.

Můžete ochutnat v našich bistrech