Udržitelný aquaponický boom: Farmia Food & Makro ČR

Udržitelný aquaponický boom: Farmia Food & Makro ČR
Farmia Food a Makro ČR, přední velkoobchodní řetězec v České republice, uzavřeli strategickou smlouvu o dodávce aquaponických potravin. Tato dohoda je výsledkem půlroční intenzivní spolupráce a symbolizuje rozšiřování trhu s udržitelnými produkty.

Naše společnost Farmia Food má pro své zákazníky a obchodní partnery vzrušující zprávu. Na začátku týdne podepsala strategickou smlouvu s předním velkoobchodním řetězcem Makro ČR ohledně dodávky aquaponických potravin. Tato dohoda otevírá dveře pro nové možnosti a zároveň symbolizuje rozšiřování trhu s udržitelnými produkty.

Tato dohoda je výsledkem půlroční intenzivní spolupráce mezi oběma firmami, kterou odstartoval MAKRO CZECH GASTRO FEST na začátku května tohoto roku.

Výsledkem této dohody je očekávaný nástup aquaponických potravin od Farmia Food na pulty největšího velkoobchodního řetězce v České republice již v tomto kvartálu. Toto je značný milník pro obě společnosti, který otevírá nové příležitosti a podporuje udržitelný přístup k zemědělství a potravinovému průmyslu.

Makro ČR provozuje třináct obřích velkoobchodních center, která nabízejí své produkty registrovaným podnikatelům, obchodníkům a institucím jako nemocnice, školy a orgány státní správy. Dlouhodobě poskytuje své služby v prodeji potravinářského i nepotravinářského sortimentu. Za 25 let existence na českém trhu se Makro ČR stalo silným a důležitým partnerem hotelů, restaurací a stravovacích zařízení (HoReCa) i nezávislých obchodníků (Traders). Makro ČR má po celé České republice přes 650 000 zákazníků, kteří těží z unikátního multikanálového mixu velkoobchodu.

Makro ČR je součástí METRO, mezinárodního velkoobchodního řetězce působícího ve více než 30 zemích a obsluhujícího přes 17 milionů zákazníků. Společnost METRO se významně angažuje v oblasti udržitelnosti.

Dohoda mezi Farmia Food a Makro ČR představuje krok směrem k budoucnosti potravinového průmyslu a jeho trvale udržitelnému rozvoji. Společně s Makrem jsme odhodláni zajistit, aby zákazníci měli přístup k vysoké kvalitě a zároveň pomůžeme snižovat dopad na životní prostředí. Tato spolupráce je důkazem toho, že udržitelnost a inovace mohou jít ruku v ruce, a zákazníci budou mít příležitost ochutnat výsledky této výjimečné dohody již velmi brzy.

Můžete ochutnat v našich bistrech