Trvanlivé produkty z našich farem nyní v dárkovém balení

Trvanlivé produkty z našich farem nyní v dárkovém balení
Farmia Food předává část své kvalitní produkce z tuzemských aquaponických farem spolupracujícím rodinným firmám k dalšímu zpracování, abychom vám mohli nabízet zdravé pochoutky ze sumečka a pstruha na různé způsoby, výtečná pesta, kvalitní sirupy z našich bylinek a další skvělé produkty.

Typickými znaky našich zpracovatelů jsou poctivá ruční práce, orientace na kvalitu a chuťová vyváženost výrobků bez použití zbytečné chemie a přídatných látek (Éček). Výsledkem jejich práce jsou velice kvalitní a oblíbené potraviny a doplňky stravy pod značkou Farmia Food.

Naše trvanlivé výrobky vynikají svojí prémiovou kvalitou 

✓ Jen opravdové ingredience, žádné chemické přísady.

✓ Bez umělých barviv a sladidel, bez konzervantů a glutamátu.

✓ Superpotraviny bohaté na živiny, vysoký obsah bílkovin.

✓ Snadná kvalitní svačina připravená během minuty.

V našem e-shopu nyní najdete různé dárková balení, abyste mohli obdarovat své blízké, přátele i kolegy. Výběr je opravdu široký. Dáte přednost rybím delikatesám, lyofilizovaným bylinkám a sirupům nebo vyzkoušíte aquaponická pesta? Bez ohledu na váš výběr zaručujeme gurmánský zážitek. 

Věříme, že naše dárkové balíčky plné kvalitních potravinových výrobků potěší každého labužnického znalce. A pokud si nejste jistí správným výběrem pro obdarovaného, můžete zvolit dárkové poukazy v hodnotě 500 Kč nebo 1.000 Kč a ponechat výběr na něm. Platnost poukazů je až do konce letošního roku.

Navštivte náš e-shop se zdravou výživou a vyberte si. 😉

Můžete ochutnat v našich bistrech