Tipy na vánoční dárky, které budou chutnat

Tipy na vánoční dárky, které budou chutnat
Už máte nakoupené všechny dárky? Ještě ne? A víte, co zaručeně udělá radost úplně každému? Přece něco dobrého. Darujte gastronomický zážitek z udržitelného zemědělství, z aquaponických farem na jihu Moravy.Zkuste horkou novinku letošní zimy, sušené rybí chipsy, nová pesta z libečku nebo petrželky. Anebo zabalte pod stromeček celou dárkovou krabici s tím nejlepším výběrem z farem.

Čerstvá novinka, která absolutně zabodovala: Fish jerky

Velká nálož chuti už v jednom maličkém kousku masa. To jsou sušené rybí chipsy. Zkusíte kořeněnou nebo přírodní verzi ze pstruha duhového a sumečka afrického? Navíc si fish jerky díky metodě sušení zachovávají maximum nutričních hodnot. Hodí se tak i jako rychlá svačinka na cestách nebo na výletě.

Petrželkové a libečkové pesto, perfektní do každého jídla

Vánoce jsou obdobím, kdy si dopřáváme. Věnujte originální aquaponické pesto s petrželkou nebo libečkem. A přidejte třeba váš oblíbený recept na těstoviny. Pesto udělá parádu ale i k pořádnému masovému steaku. Jednoduše, přesně podle vašeho gusta.

Dárkové balení plné vybraných dobrot

Váháte, čím opravdu uděláte radost? Zkuste nejoblíbenější dobroty v dárkovém balení. V dárkové krabičce pro vegany najdete sirup z aquaponické meduňky nebo máty. Nechybí ani pesto z bazalky s mandlemi a piniemi, pesto z rukoly s pistáciemi a pesto z aquaponického mangoldu.

A kdo se těšil na dárkový balíček s fish jerkami? Nově máme v sortimentu i fish boxy, ve kterých najdete aquaponického pstruha nebo sumečka á la pečenáč, a také jako filet ve vlastní šťávě. Nechybí totální bestseller tohoto roku, aquaponický pošírovaný pstruh na másle, anebo oblíbené fish jerky ve všech variantách.

Dárková poukázka na celý sortiment

Chcete udělat radost ještě jednou? Přibalte k dárku poukázku na celý aquaponický sortiment. Vybírat můžete z varianty za 500 Kč nebo 1 000 Kč. Ať si každý udělá radost po svém.

Přejeme vám krásné Vánoce plné chuti

Můžete ochutnat v našich bistrech