Špičkový kuchař vaří z aquaponických surovin

Špičkový kuchař vaří z aquaponických surovin
Pouze přirozené a přírodní podmínky mohou dát vzniknout špičkové kvalitě v tom nejlepším slova smyslu. A platí to i o surovinách k vaření. A protože aquaponie je založená na přirozené symbióze rostlin a ryb bez jakýchkoli chemických nebo genetických zásahů, produkuje potraviny v maximální kvalitě, chuti i výživové hodnotě. Zpracování takovýchto produktů je pak i velkým gastronomickým zážitkem.

Nováček v týmu, legenda v oboru

Toto vše je důvod, proč jsme se rozhodli obohatit náš tým o znamenitého kuchaře, který má kromě neuvěřitelného talentu také výjimečný cit pro hodnotné a především inspirativní vaření. Navíc, jak sám říká, má blízký vztah nejen k rybaření, ale i k rybám obecně, takže se můžete těšit na výjimečné a zajímavé recepty.

Špičkový kuchař vaří z aquaponických surovin

Kdo je tímto skvělým kuchařem?

Jste zvědaví, kdo je novou posilou našeho týmu? Není to nikdo menší než oblíbený finalista kuchařské show MasterChef Česko Honza Vorel. Natočili jsme s ním zajímavý rozhovor, který se brzy objeví na naší stránce s podcasty Futuradio. Ale to není všechno. Připravujeme také velkou letní soutěž, a kromě toho i novou kuchařku s recepty Honzy Vorla, jejíž malou ochutnávku si můžete dopřát za několik málo dní na našem webu.

Honzu Vorla můžete potkat už tento víkend (11. – 12. června 2022) v Pardubicích v rámci gurmánského festivalu Fresh Festival Pardubice 2022.

 Od aquaponických pokrmů můžete čekat to nejlepší! 😉

Můžete ochutnat v našich bistrech