
V rámci spolupráce s naším skvělým kuchařem Honzou Vorlem vám nyní představujeme jeden z jeho receptů. Následně ho najdete v kuchařce, kterou pro vás připravujeme a již brzy bude venku! Věřte nám, máte se na co těšit.
Příprava: 20 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 2
Suroviny:
Sumeček africký | Panko strouhanka | Vejce | Mouka | Brambory La Ratte | Dijonská hořčice | Med | Olivový olej | Dubáček | Kopr
Postup:
- Sumečka vykostíme a obalíme v mouce, pak vejci a nakonec strouhance.
- Na pánvi předehřejeme olej na 180 °C. Poté do něj vložíme sumečka a osmažíme dozlatova.
- Uvaříme brambory a nakrájíme je na kolečka.
- Z dijonské hořčice, medu a olivového oleje uděláme zálivku, kterou pak ochutíme brambory.
- Omyjeme salát dubáček a v míse ho dochutíme solí, pepřem a trochou olivového oleje.
- Podáváme ozdobené koprem.
Nechte si chutnat!