Smažený sumeček africký v panko strouhance a brambory La Ratte

Smažený sumeček africký v panko strouhance  a brambory La Ratte
V rámci spolupráce s naším skvělým kuchařem Honzou Vorlem vám nyní představujeme jeden z jeho receptů. Následně ho najdete v kuchařce, kterou pro vás připravujeme a již brzy bude venku! Věřte nám, máte se na co těšit.

Co budete potřebovat?

Sumeček africký | Panko strouhanka | Vejce | Mouka | Brambory La Ratte | Dijonská hořčice | Med | Olivový olej | Dubáček | Kopr

Jak na to?

  1. Sumečka vykostíme a obalíme v mouce, pak vejci a nakonec strouhance. 
  2. Na pánvi předehřejeme olej na 180 °C. Poté do něj vložíme sumečka a osmažíme dozlatova.
  3. Uvaříme brambory a nakrájíme je na kolečka.
  4. Z dijonské hořčice, medu a olivového oleje uděláme zálivku, kterou pak ochutíme brambory.
  5. Omyjeme salát dubáček a v míse ho dochutíme solí, pepřem a trochou olivového oleje.
  6. Podáváme ozdobené koprem.

Ochutnejte i naše rybí delikatesy.

Nechte si chutnat!

Můžete ochutnat v našich bistrech