Otvíráme bistro Farmia Food v Ostravě!

Otvíráme bistro Farmia Food v Ostravě!
Farmia Food má otevřeno své první originální zdravé bistro v České republice! Přijďte za námi a ochutnejte top burger ve městě, oblíbené fish & chips nebo horkou novinku v našem menu, vyladěný fish dog. Těšíme se na vás už 18. 4. při slavnostním otevření.Nebudou chybět ochutnávky z nového menu, kolo štěstí nebo balónky pro děti. A pozor! Užijte si startovací akci 1 + 1 ZDARMA na fish & chips! Platí jen s letáčkem, který najdete v nákupním centru FORUM Nová Karolina v Ostravě.

Jak funguje aquaponie?

Unikátní koncept moderního zemědělství, aquaponie, propojuje pěstování rostlin a chování ryb do dokonalé symbiózy. Jak to funguje? V uzavřeném systému ryby produkují přírodní hnojivo, které svědčí rostlinkám. Naopak rostliny zase čistí vodu rybám. Vystačíme si bez hnojiv nebo dalších postřiků. 

Vždy maximálně čerstvé

Saláty, bylinky i microgreens dodáváme i s kořeny. Rybu pak ve speciálním obalu, který její maso udrží v 100% kondici. V našem bistru vaříme výhradně z aquponických a lokálních farem. Můžete si tak být jistí maximální čerstvostí i chutí.

První bistro v České republice

Přijďte za námi do obchodní centra Forum Nová Karolina. Dejte si top burger ve městě, oblíbené fish & chips, aquaponického sumečka s batáty nebo zdravou salátovou misku. Novinka v menu je také vyladěný fish dog. Vše čerstvě připravené přímo na místě. 

A pozor! Užijte si startovací akci 1 + 1 ZDARMA na fish & chips! Platí jen s letáčkem, který najdete v nákupním centru FORUM Nová Karolina v Ostravě.

V nově otevřeném bistru seženete také aquaponické saláty ještě s kořínky, čerstvé bylinky, ale také pesta, sirupy, pošírovaného sumečka na máste, a spoustu dalšího.

Těšíme se na vás při slavnostním otevření už 18. 4. 2024 od 12:00 hodin. Nebudou chybět ochutnávky z nového menu, kolo štěstí nebo balónky pro děti. Přijdete se za námi v den otevření podívat? Dejte nám vědět na Facebooku.

 

 
 

Můžete ochutnat v našich bistrech