Fish jerky – Skvělý snack plný bílkovin

Fish jerky – Skvělý snack plný bílkovin
Co se vám vybaví, když se řekne jerky? Napadne vás sušené maso, obvykle hovězí nebo vepřové. My vám ale chceme představit fish jerky. Vyzkoušejte neodolatelnou chuť pstruha duhového nebo ponořte své chuťové pohárky do exotiky Afriky s naším sumečkem africkým z aquaponického chovu. Snack plný bílkovin osloví všechny, kteří dávají přednost přírodním alternativám k doplňkům stravy bez umělých přísad.

Ideální svačina plná bílkovin bez umělých přísad

Na rozdíl od mnoha sušených mas, která mohou být někdy při žvýkání určitou výzvou, naše fish jerky nabízí zcela unikátní chuťový zážitek. Každý lupínek lze pstruha a sumečka je vyroben s takovou péčí, aby poskytl nejen bohatou chuť, ale také přirozenou alternativu pro ty, kteří chtějí přísun bílkovin v čisté formě, bez zbytečných přísad a konzervantů. 

Pro každých 100 g našeho jerky jsme použili 305 g čerstvého masa ze pstruha nebo sumečka té nejvyšší kvality z tuzemských aquaponických farem. Lupínky jsou vyráběny v ČR, ručně a s ohledem na zachování přirozené chuti a minerálního bohatství.

Vyberte si mezi exkluzivními variantami Jerky – pstruh duhový a Jerky – sumeček africký na přírodní či kořeněný způsob a objevte chuťový ráj spojený s prvotřídní kvalitou. Díky uzavíratelnému ZIP sáčku můžete svou svačinu snadno přenášet kamkoliv. My jsme ale toho názoru, že vám lupínky v sáčku dlouho nevydrží. Zkrátka proto, že jim prostě nelze odolat. 😉

Jerky – pstruh duhový

Ochutnejte luxusní směs pevného a jemného rybího masa, které překonává všechna očekávání. Naše lupínky ze 100% sušených filet pstruha jsou připravené tak, aby vám poskytly bezkonkurenční chuťový zážitek. Bez rybího aroma a s nulovým obsahem konzervantů jsou dokonalou delikatesou pro milovníky přírodních pochoutek.

Jerky – sumeček africký

Vstupte do světa exotiky s našimi lupínky ze sumečka! Každý kousek přináší výjimečnou chuťovou explozi spojenou s fascinujícími kulinářskými tajy Afriky. Bez konzervantů a rušivého rybího aroma je to skvělá volba pro ty, kteří touží po originalitě.

Pstruh i sumeček jsou ryby bohaté na minerály a vitamíny. Můžete si být jistí dostatečným přísunem bílkovin, které lidský organismus potřebuje. Složení jerky najdete na našem e-shopu. Vyberte si mezi přírodní a kořeněnou variantou a dopřejte si něco výjimečného. Nebo překvapte návštěvu něčím netradičním.

Navštivte náš e-shop a nasedněte na gastronomickou jízdu s našimi exkluzivními fish jerky. Objevte chuťové tajemství, které zaujme i ty nejnáročnější gurmány! 😋

Můžete ochutnat v našich bistrech