Farmia Food získala prestižní certifikát GLOBALG.A.P.

Farmia Food získala prestižní certifikát GLOBALG.A.P.
Farmia Food slaví ke konci roku další úspěch. Za vynikající kvalitu salátů, bylinek a microgreens, ale i díky postupům ekologického zemědělství a udržitelnosti splnila přísné hodnocení a získala prestižní ocenění GLOBALG.A.P.

Prémiové potraviny z ekologického zemědělství společnosti Farmia Food mají novou pečeť kvality! Listopadový audit od certifikačního orgánu ČSJ (Česká společnost pro jakost) přinesl prestižní certifikát GLOBALG.A.P. Aquaponické saláty, bylinky a microgreens prošly důkladným hodnocením a splňují vysoké normy stanovené touto mezinárodní organizací.

GLOBALG.A.P. je zkratkou pro Good Agricultural Practice (Správná zemědělská praxe) a certifikace od této renomované instituce je symbolem našeho závazku k výjimečné kvalitě a udržitelnosti. Aquaponické produkty Farmia Food byly pečlivě zkoumány a posouzeny ve shodě s přísnými standardy a jejich shoda s normou GLOBALG.A.P. je potvrzena oficiálním certifikátem.

Tímto certifikátem Farmia Food potvrzuje svůj závazek ekologickému zemědělství a zodpovědnému pěstování potravin. Zákazníci tak mohou s jistotou vědět, že každý salát, bylinka nebo microgreens společnosti Farmia Food je nejen chutný, ale i vysoce kvalitní potravinou a z ekologicky šetrné produkce.

Oceňujeme práci našeho týmu na farmě Kaly a věříme, že tato nová akreditace posílí naši pozici na trhu a poskytne spotřebitelům ještě větší důvěru v naše produkty. 

Děkujeme všem, kteří nás podporují, a těšíme se na další úspěchy a vývoj našeho aquaponického zemědělství ve prospěch vás všech.

Můžete ochutnat v našich bistrech