Farmia Food rozšiřuje nabídku na Scuk.cz! Nově přidává čerstvé saláty i rybí kolagen

Farmia Food rozšiřuje nabídku na Scuk.cz! Nově přidává čerstvé saláty i rybí kolagen
Zajímá vás, odkud pochází potraviny, které denně jíte, a chcete si být jistí jejich kvalitou? Online tržiště Scuk.cz nabízí každý den produkty téměř 400 tuzemských farmářů. Farmia Food od loňského roku patří ke stálé nabídce. Nově rozšiřuje sortiment také čerstvé saláty, a přidává i oblíbený rybí kolagen.

Čerstvé saláty i rybí kolagen nově také na Scuk.cz

Čerstvé saláty oblíbené díky bohaté chuti i dlouhé době čerstvosti, najdete už také na online tržišti s farmářskými produkty Scuk.cz. Nově se nabídka rozšiřuje o bedýnky se saláty jako jsou dubáček zelený, lolo biondo nebo crispy zelený. Na Scuk.cz právě teď koupíte  přírodní rybí kolagen Fishcoll anebo oblíbené rybí chipsy Fish Jerky.

Farmia Food tak doplňuje sortiment na onlinové platformě s farmářskými produkty. Sežete tu také bazalkové, petrželkové, rukolové nebo libečkové pesto, nebo také meduňkový a mátový sirup. Najdete tu také bestseller roku, pstruha pošírovaného na másle nebo sumečka afrického ve vlastní šťávě nebo a la pečenáč.

Co je Scuk.cz?

Na online farmářských trzích Scuk.cz nakupujete přímo od farmářů a výrobců. Ti si sami nastavují, v jakém množství a za kolik peněz budou prodávat. Každá objednávka tedy podporuje přímo je a lokální ekonomiku v daném regionu. Každý farmář a výrobce má na Scuku svůj příběh. Tak vždycky víte, kdo za každým produktem stojí.

Můžete ochutnat v našich bistrech