Farmia Food přijala pozvání k partnerství s řetězcem Makro

Farmia Food přijala pozvání k partnerství s řetězcem Makro

S radostí vám oznamujeme, že naše společnost Farmia Food přijala nabídku partnerství s velkoobchodním řetězcem Makro Cash & Carry ČR, která v tuzemsku provozuje už 13 prodejen. 

Naše aquaponické potraviny špičkové kvality představíme na unikátním gastro festivalu MAKRO CZECH GASTRO FEST při příležitosti 25. výročí vstupu Makra na tuzemský trh. Akce se bude konat ve velkorysém prostoru pražského O2 universa ve dnech 4. až 6. května 2023. Gastro festivalu se zúčastní profesionálové z oboru gastronomie včetně špiček české gastronomie, nebudou chybět atraktivní kuchařské a barmanské show, degustace jídel, pop-up restaurace a další.

Samotná prezentace Farmia Food proběhne ve 3. patře v sekci MAKRO INSTITUCE A POP-UP RESTAURACE. „Naše představení je před premiérou chystané spolupráce s největší velkoobchodní sítí typu cash and carry v České republice,“ prozrazuje Markéta Fojtíková, ředitelka společnosti Farmia Food, která od 1. ledna 2023 vystřídala dosavadního ředitele Tomáše Krigla.

Podle Markéty Fojtíkové je Makro pro Farmia Food do budoucna ideálním strategickým partnerem. “Makro naplňuje všechny pilíře naší filozofie. Navíc působí po celé zemi a je největším dodavatelem potravin v segmentu HORECA (hotely, restaurace, catering), do kterého už teď míří naše čerstvé produkty,“ vysvětluje Markéta Fojtíková.

Farmia Food respektuje velmi vysoké nároky Makra na všechny své dodavatele. “Kvalita je pro nás zcela zásadní téma. Jsme pyšní na to, že všechny naše produkty v uplynulých týdnech prošly přísnými kvalitativními testy na výbornou. Včetně senzorických. Řetězec Makro si ověřil, že naše listová zelenina i ryby dosahují špičkové kvality. Naše zelenina navíc díky revoluční sklizni produktů i s kořenovými baly vydrží na pultech obchodů mnohem déle čerstvá. Těším se, že příští týden v Praze s našimi produkty seznámíme další profesionály z oboru gastronomie,“ uzavírá Markéta Fojtíková.

Vydejte se s námi na cestu nové gastronomie a objevte jedinečnost aquaponických potravin, které vám nabízíme. Navštivte nás na festivalu MAKRO CZECH GASTRO FEST a využijte unikátní příležitosti ochutnat naše lokálně pěstované produkty bez chemie, které se vyznačují svou čerstvostí a dlouhou trvanlivostí.

Těšíme se na viděnou na gastro festivalu!

Můžete ochutnat v našich bistrech