Aquaponické potraviny Farmia Food na Scuk.cz

Aquaponické potraviny Farmia Food na Scuk.cz
Významný krok směrem k udržitelnější budoucnosti českého zemědělství byl nedávno učiněn, když společnosti Farmia Food a Scuk.cz spojily síly, aby přivedly prvotřídní aquaponické produkty k jednotlivým domácnostem a gurmánům po celé České republice. Od poloviny září 2023 mohou zákazníci nalézt tuto nabídku na Scuk.cz.

Dosud jsme se více zaměřovali na velkoobchodní prodej do segmentu HORECA a lokálních bister. Spolupráce se Scuk.cz však otevírá nové možnosti pro jednotlivé domácnosti.

Tato spolupráce umožní rozšířit dostupnost našich produktů z tuzemských aquaponických farem koncovým odběratelům o další stovky a stovky míst po celé České republice. Farmia Food a Scuk.cz mají společné hodnoty v oblasti udržitelnosti a tato spolupráce je pro nás smysluplným spojením. Máme kvalitativně výjimečné produkty a Scuk.cz zase silnou distribuční online platformu s mimořádně loajálními zákazníky, kterým záleží na životním prostředí,“ prohlásila ředitelka Farmia Food Markéta Fojtíková.

Naše produkty jsou výsledkem udržitelné produkce na našich aquaponických farmách. Aquaponická zelenina je pěstována bez použití jakýchkoliv pesticidů a chemikálií, což zajišťuje přirozenou chuť a jemnost. Všechny ryby jsou chovány s ohledem na jejich pohodu a kvalitu vody, ve které žijí. S produkty Farmia Food si tak může být každý jistý, že přispívá k udržitelnému zemědělství a péči o životní prostředí.

Zákazníci, kteří si vyberou produkty od Farmia Food na Scuk.cz, mohou očekávat různé druhy delikates ze sladkovodních ryb, aquaponické sirupy a pesta. Tyto výrobky nejen obohatí jejich jídelníček o vynikající chutě a kvalitní potraviny, ale také podpoří české farmáře a udržitelné zemědělství.

Farmia Food a Scuk.cz se tak stávají partnerstvím, které nejen posiluje dostupnost udržitelných produktů, ale také podporuje snahu o udržitelnou budoucnost českého zemědělství. Pokud i vy chcete podpořit tuto iniciativu a ochutnat vynikající aquaponické potraviny, neváhejte si prohlédnout nabídku na Scuk.cz a objevte mimořádnou kvalitu, kterou nabízíme.

Můžete ochutnat v našich bistrech