Čerstvé potraviny

Čerstvé aquaponické potraviny s nejlepší kvalitou, výživou a chutí

Naše sekce čerstvé aquaponické potraviny vám nabízí nejlepší možnou kvalitu, výživu a chuť. Tato sekce je plná kvalitních, čerstvých produktů, včetně ryb, , hydroponických rostlin a dalších organických výrobků. Naše produkty jsou vyrobeny ekologicky, šetrně a produkované v aquaponických systémech. Naše produkty neobsahují žádné pesticidy a dalším chemikálie. Zaručujeme vám, že naše čerstvé aquaponické potraviny jsou nejlepší možnou volbou pro vás a vaši rodinu.

Praha
Brno
Ostrava

Meduňka lékařská

  • Čerstvost a kvalita plná chuti

S meduňkou do člověka vklouzne klid. Výrazně jiskřivá vůně citrusů s nádechem mentolu je něžnou vzpěračkou nálady, sedativní látky láskyplně objímají duši a hladí. Všechny ty sirupy, limonády a míchané drinky v létě, všechny ty čaje před klidným spaním by k takovému chvalozpěvu bohatě stačily. Jenže tu jsou ještě všechny ty čáry, jež meduňka svede se saláty, másly, pomazánkami, omáčkami nebo třeba rybami a mořskými plody.

Více o produktu

 

Rostu na dvou farmách

Popis produktu

Jak meduňka lékařská působí na nervovou soustavu ?

Meduňka lékařská má sedativní a uklidňující účinky na nervovou soustavu, což znamená, že může pomoci zmírnit úzkost, stres a napětí. Některé studie také naznačují, že meduňka lékařská může mít mírný antidepresivní účinek.
Kromě toho může meduňka lékařská pomoci zlepšit kvalitu spánku, což může být důležité pro zdraví nervové soustavy. Některé studie také ukazují, že meduňka lékařská může mít mírný analgetický účinek, tedy pomoci zmírnit bolest.

Můžete ochutnat v našich bistrech

Proč potraviny od Farmia Food

Bez chemických hnojiv a postřiků
Geniální chuť a čerstvost
Sklizeno i s kořeny, dodáváno ještě živé
Vlastní bistra, kiosky a rozvozy