Trvanlivé produkty

Čistě v duchu přírody

Ve Farmia Food jsme se naučili pěstovat rostliny v duchu přírody. Proto vám můžeme nabídnout škálu chutí, které vás budou umět překvapit.

Praha
Brno
Ostrava

Aquaponické bazalkové pesto

  • Čerstvost a kvalita plná chuti

V jednoduchosti je síla. Bazalka v životní formě, rozmixovaná s mandlemi a piniemi na olivovém oleji, si díky své pronikavě nasládlé vůni a peprně kořenitému výrazu porozumí nejen s těstovinami, ale také se saláty, zeleninou nebo grilovaným masem.

Popis produktu

Experimentujeme, kombinujeme , ochutnáváme! Jak v kuchyni využit pesto?

Jako omáčka k těstovinámBazalkové pesto je vynikající omáčka k těstovinám, jako je například špagety nebo tagliatelle. Stačí ji jednoduše smíchat s vařenými těstovinami a posypat parmezánem.
Jako dip k grilovanému masaPokud grilujete maso, bazalkové pesto může být skvělým doplňkem. Podávejte ho jako dip nebo ho použijte k dochucení grilovaného kuřecího nebo krůtího masa.
Jako pomazánka na chlebaBazalkové pesto můžete použít jako pomazánku na chleba, buď samotné nebo s plátkou rajčete a kouskem mozzarelly
Jako ingredience do salátůBazalkové pesto můžete použít jako ingredience do salátů, například k přípravě caprese salátu
Jako ingredience do omáčekBazalkové pesto můžete také použít jako ingredienci do různých omáček, jako například rajčatové nebo smetanové omáčky

Další podobné produkty

Můžete ochutnat v našich bistrech

Proč potraviny od Farmia Food

Bez chemických hnojiv a postřiků
Geniální chuť a čerstvost
Sklizeno i s kořeny, dodáváno ještě živé
Vlastní bistra, kiosky a rozvozy